CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

klik klik dapat bonus

Followers

Friday, April 1, 2011

Contest April Hadiah Utama RM100! (NEW)

jom korang join contest yang telah di anjurkan oleh Muhammad Zulhilmi  lau dh nama contest meati ada rules rite? so jom terjah rulesnya..



  • Follow blog ni dulu : me dah follow
  • Buat post mengenai contest n Pendek pon takpe,asalkan ada : me dah wat ni..huhu
  • Kemudian Upload gambar di bawah ni ke FB anda (1 sahaja cukup tapi kalau nak upload semua pon boleh) serta tag 15 rakan fb anda. : me dah wat.. kat bawah ada bukti :)
  • Letakkan link anda di ruangan komen. : alrite sat g letak :)
  • Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah : hope me bertuah :)
  • Tidak perlu meletakkan link FB anda, saya percaya anda semua jujur : ok..but me letak proven jugak :) HOPE xde yg remove tag huhu

8 comments:

  1. good luck... :)
    jmput join kontest sy jugak yer...

    ReplyDelete
  2. THNKS INVITE NANT LAU DE MASA KTE JOIN :)

    ReplyDelete
  3. hehe thnks Zulhilmi..hope ada rezeki menang :)

    ReplyDelete
  4. gud luck ea kamo... heheheheehe

    kite bersaing secara sihat.. :)

    ReplyDelete
  5. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete